Vrei ceva unic pentru evenimentul tau?
Atunci, echipa PmBuy va ofera invitatii, felicitari, cutii marturi, carduri masa, ambalaje pentru orice eveniment in functie de tematica aleasa de tine si preferintele tale.


 
Noi NU importam produse, noi NU suntem intermediari de mana a doua.
Toate produsele pe care le avem, noi le concepem, modelam si/sau remodelam in functie de solicitarile clientilor nostri si vrem sa iesim din tiparele standard si sa va oferim modele unice asa cum sunteti si voi.
PmBuy realizeaza felicitari corporate, cutii si ambalaje pentru orice eveniment.

PAPER DESIGN -handmade- modele unice asa cum esti tu ….
Ai un eveniment si vrei sa iesi din anonimat cu standardele si clasicile invitatii, marturii, meni-uri etc., PmBuy vine cu ceva inedit si unic pentru voi.
Alege tematica evenimentului tau si noi vom crea ceva special pentru evenimentul tau.
Putem personaliza orice invitatie de la culoare, la elemente de grafica, remodelare in functie de preferintele tale.
Toata colectia Paper Design se poate personaliza in functie de solicitariile clientilor si este lucrata manual prin aplicare de elemente (cristale, panglici de matase, panglici de satin etc).
Va oferim consultanta si va vom prezenta cele mai bune materiale in asa fel incat voi sa va alegeti ce vi se potriveste mai bine.
Asteptam cu bucurie sa ne ocupa de urmatorul tau eveniment!
Vrei sa trimiti o felicitare personalizata?
Trimite textul tau si noi iti cream un vis.
Exemple de texte pentru felicitari:
“Vrei sa fii sotia mea?”, “La Multi Ani! Mariana”, “Cea mai buna mama”, “Cel mai bun prieten”, “La multi Ani! Buni”, “Te iubesc!”, “Cea mai buna colega”, “Cel mai bun coleg”, “ Insanatosire grabnica”, “Esti dragostea mea”, “Paste fericit”, “Craciun Fericit”, “E ziua ta, Elena.., La Multi ani!”

Etichetat cu
Mai multe din această categorie: « Retusare foto / Montaj video